България

 

Една от най-старите държави в Европа с изключително разнообразна природа - от дългите плажове на Черно море, през спиращите дъха планински маршрути на дивни планини като Рила, Пирин, Родопите и земи, които са достоен летопис от европейската история и кръстопът на култури и традиции - антични руини на крепости, гробници и храмове, китни селски дворове и къщи с приветливи стопани, манастири, окъпани в светлина.

Възможностите за настаняване в България също са изключително разнообразни. Туристите могат да избират от луксозни петзвездни хотели до скромни селски къщи и градски хостели. Повечето от туристическите обекти в България имат свои сайтове, които в зависимост от преценката на собствениците, дават информация за условията за престой, в повечето случаи придружена от снимков материал.

Насладете се на забележителностите на България и ги преоткрийте през погледа на нашите потребители. Ако някое българско кътче, което сте посетили, ви е развълнувало, споделете впечетленията си с нашата общност чрез снимки, пътепис или видео.

 Потребители били в България

 Antoniya Toneva

Теми (0)

Албуми (1)

Видео (0)

Приятели (0)


pipi pipi

Теми (2)

Албуми (1)

Видео (0)

Приятели (0)tanq ivanova

Теми (0)

Албуми (1)

Видео (0)

Приятели (3)Milen Spasov

Теми (3)

Албуми (6)

Видео (5)

Приятели (0)


Olga Stoilova

Теми (0)

Албуми (6)

Видео (0)

Приятели (1)

Ceci Ceci

Теми (0)

Албуми (0)

Видео (0)

Приятели (0)


Petrova Raqna

Теми (0)

Албуми (3)

Видео (0)

Приятели (0)Други дестинации

 

рекламаСнимки България

 

 
 
Няма снимки.


Тагове